| EUR
0,- Kč - 0 ks zobrazit košík
v kódu v názvu v textu

Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástrojeRobert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje

Firma RS-servis a RS profi centrum si Vám dovoluje nabídnout široké spektrum nářadí a nástrojů od světově uznávaných výrobců , kteří patří mezi špičku ve svém oboru.

This demo requires Flash Player.




Elektronářadí NAREX - velké renomé

Společnost Narex s.r.o. patří mezi přední dodavatele elektrického ručního elektronářadí. Je součástí silného seskupení značek, zastřešených organizací TTS Tooltechnic Systems AG & Co., která sídlí ve Wendlingenu
v SRN a pyšní se úspěšnou osmdesátiletou historií. Obdobně i značka NAREX má dlouhou tradici, která začala před více než 65 lety výrobou elektromotorů a elektronářadí.

Nejmodernější výroba
Přesné obráběcí stroje a nejmodernější montážní pracoviště jsou základem produkce spolehlivých výrobků, které odpovídají vysokým kvalitativním nárokům. Kvalifikovaní zaměstnanci se odpovědně starají, aby všechny procesy výroby motorů, ozubení, hřídelí, třískového obrábění a montáže měly prvotřídní úroveň. Značka NAREX je zárukou, že zákazníci dostanou spolehlivé elektronářadí s nejlepšími technickými parametry za cenu, která odpovídá požadavkům náročného spotřebitele.

Rychlý a dostupný servis
Vysoké úrovni kvality značky NAREX odpovídá síť 450 smluvních prodejců a široce dostupné servisní služby. Nejrozsáhlejší obchodní a servisní síť v České republice zaručuje rychlost, kvalitu a příznivé ceny. V každém značkovém servisu Vám poradí a pomohou špičkoví odborníci. Poškodí-li se elektronářadí NAREX při náročném provozu, stačí se obrátit na prodejce, který zajistí jeho opravu v autorizovaném servisu. Předáte-li poškozené nářadí v záruční době k opravě u autorizovaného prodejce, garantujeme Vám, že si opravené nářadí budete moci vyzvednout ve stejné prodejně za 5 dní. Minimalizujeme tím dobu výpadku a zajišťujeme, abyste své nářadí mohli opět používat. Na veškeré elektronářadí NAREX poskytujeme, za podmínky jeho řádného používání, záruku 24 měsíce od data zakoupení.

www.narex.cz


 

Uživatel:

Heslo:


registrace
konec prava
RS-PROFI centrum

Kontaktní formulář


Celé jméno:

Telefon:

E-mail:

Text:


Copyright © Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje Všechna práva vyhrazena | Created by AVT design - tvorba www stránek | Výměna odkazů