| EUR
0,- Kč - 0 ks zobrazit košík
v kódu v názvu v textu

Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástrojeRobert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje

Firma RS-servis a RS profi centrum si Vám dovoluje nabídnout široké spektrum nářadí a nástrojů od světově uznávaných výrobců , kteří patří mezi špičku ve svém oboru.

This demo requires Flash Player.




RS-profi centrum si Vám dovoluje představit novou službu!

                                                                   

KRIMISTOP®

unikátní systém identifikace a ochrany majetku

U předmětů označených prvky systému KRIMISTOP® a zaznamenaných v Centrálním registru KRIMISTOP® si může kdokoliv ověřit, zda nejsou hledány.

Policie využívá údaje při objasňování trestné činnosti a může jednoduše vyhledat majitele zajištěných předmětů.

Evidence předmětů v Centrálním registru nepřináší žádné další náklady a je po celou dobu životnosti předmětu bez dalších poplatků.

Vlastnosti systému

Aplikace KRIMISTOP® přináší nový přístup k ochraně majetku. Dosud používané způsoby zabezpečení majetku mechanickými nebo elektronickými systémy jsou stále velice důležité a nezbytné, ale přes neustálý technický vývoj nelze vyloučit jejich překonání. V případě zajištění zcizeného nebo ztraceného majetku vyvstává mnohdy neřešitelný problém s jeho identifikací a se zjištěním oprávněného majitele.

A právě v této fázi nastupuje systém KRIMISTOP®. Předměty označené identifikačními prvky a evidované v aplikaci KRIMISTOP® lze rychle, jednoduše a spolehlivě identifikovat a navrátit majiteli. Identifikace je možná jak podle výrobních identifikačních údajů, tak podle přidaných identifikačních prvků.

Nezáleží na tom, je-li předmět zcizen nebo ztracen, vždy se výrazně zvyšuje šance na jeho navrácení. Aplikace identifikačních prvků na chráněné předměty je přitom jednoduchá a rychlá.

Ochranné funkce systému KRIMISTOP® jsou především preventivní a identifikační systém nezajišťuje přímou fyzickou ostrahu. Cílem je odrazení zlodějů od pokusů krádeží. Předměty i prostory vybavené ochrannými prvky, jsou viditelně značeny výstražnými nálepkami, čímž dávají zlodějům najevo, že se jim mají vyhnout. Značené a chráněné věci nejsou lehce prodejné a mohou být při nelegálním držení velice nebezpečné - stávají se prakticky bezcennými, a to již před jejich zcizením.

KRIMISTOP

unikátní systém identifikace a ochrany majetku

Unikátní technologie mikroteček a elektronických mikročipů, doplněná výstražnými prvky, tvoří ve spojení s centrální evidencí chráněných předmětů silný nástroj v nekonečném boji proti majetkové kriminalitě.

Předměty označené a evidované v systému KRIMISTOP lze jednoduše, jednoznačně a rychle identifikovat. Může je identifikovat každý, kdo přečte identifikační údaje. Ochranné prvky lze použít jako důkazní materiál, podstatně se zvyšuje šance a zkracuje doba navrácení věci. Kromě identifikačních vlastností je významným přínosem i preventivní a odrazující účinek systému, kdy se označené předměty stávají bezcennými a nebezpečnými pro nelegální držitele nebo prodejce.

Zakupte si u nás identifikační sadu pro Vaše nářadí a  Váš majetek.

Rádi Vám poradíme a v případě zájmu sadu namontujeme .

( cena je jednorázová pak už nic neplatíte )

Uživatel:

Heslo:


registrace
konec prava
RS-PROFI centrum

Kontaktní formulář


Celé jméno:

Telefon:

E-mail:

Text:


Copyright © Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje Všechna práva vyhrazena | Created by AVT design - tvorba www stránek | Výměna odkazů