| EUR
0,- Kč - 0 ks zobrazit košík
v kódu v názvu v textu

Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástrojeRobert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje

Firma RS-servis a RS profi centrum si Vám dovoluje nabídnout široké spektrum nářadí a nástrojů od světově uznávaných výrobců , kteří patří mezi špičku ve svém oboru.

This demo requires Flash Player.




Thermo Kleber

Polyuretované lepidlo pro izolaci fasád

Moderní jednosložkové polyuretované lepidlo určené pro velice efektivní lepení izolantu.

Speciálně vyvinuto za účelem lepení a montáže lehkých izolačních materiálů, především expandovaného polystyrenu EPS a dekorativních prvků z polystyrenu. Vyniká svou flexibilitou, dokonalou fixací a rozměrovou stabilitou. Spolu s izolantem, Stěrkovým tmelem QUARTZ FASÁDA, který vykazuje velice nízký faktor difúzního odporu a výztužnou Armovací perlinkou DEBETEX, která má dlouhou životnost a pevnost v cementovém loži, se používá při tvorbě tepelného štítu. Při použití výrobku Thermo Kleber se ušetří čas a peníze. Výrazně se snižují nároky na logistiku a uskladnění materiálu.


Thermo Kleber Wood

Polyuretované lepidlo pro izolaci fasád

Moderní jednosložkové polyuretované lepidlo určené pro velice efektivní lepení izolantu.

Speciálně vyvinuto za účelem lepení a montáže lehkých izolačních materiálů, především expandovaného polystyrenu EPS a dekorativních prvků z polystyrenu. Vyniká svou flexibilitou, dokonalou fixací a rozměrovou stabilitou. Spolu s izolantem, Stěrkovým tmelem QUARTZ FASÁDA, který vykazuje velice nízký faktor difúzního odporu a výztužnou Armovací perlinkou DEBETEX, která má dlouhou životnost a pevnost v cementovém loži, se používá při tvorbě tepelného štítu. Při použití výrobku Thermo Kleber WOOD se ušetří čas a peníze. Výrazně se snižují nároky na logistiku a uskladnění materiálu.

Uživatel:

Heslo:


registrace
konec prava
RS-PROFI centrum

Kontaktní formulář


Celé jméno:

Telefon:

E-mail:

Text:


Copyright © Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje Všechna práva vyhrazena | Created by AVT design - tvorba www stránek | Výměna odkazů