| EUR
0,00,- € - 0 ks zobrazit košík
v kódu v názvu v textu

Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástrojeRobert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje

Firma RS-servis a RS profi centrum si Vám dovoluje nabídnout široké spektrum nářadí a nástrojů od světově uznávaných výrobců , kteří patří mezi špičku ve svém oboru.

This demo requires Flash Player.




MegaGroup

Mega Group je známý italský výrobce zahradní techniky a motorů oslovil naši společnost V-GARDEN s.r.o. ohledně spolupráce a distribuce jejich výrobků pod značkou Mega pro Českou Republiku.

Mega Group a jeho filozofie je založená na důsledné kontrole kvality každého výrobku s velkým důrazem kladeným na ekologii. Proto sekačky Mega pro český trh jsou osazeny výhradně motory Honda, Briggs & Stratton a nově motorem Lamborghini s rozvodem OHV a katalyzátorem. Vysoký stupeň technické kvality a robustnosti jsou hlavními znaky těchto sekaček Mega. Dále se sekačky Mega vyznačují vysokou výbavou již v základním provedení (kvalitní kuličková ložiska na všech kolech, mulčování, centrální nastavení žacího ústrojí, měkčená ergonomická rukojeť, jednoduché ovládání otáček motoru z čelního panelu atd).

Uživatel:

Heslo:


registrace
konec prava
RS-PROFI centrum

Kontaktní formulář


Celé jméno:

Telefon:

E-mail:

Text:


Copyright © Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje Všechna práva vyhrazena | Created by AVT design - tvorba www stránek | Výměna odkazů