| EUR
0,- Kč - 0 ks zobrazit košík
v kódu v názvu v textu

Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástrojeRobert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje

Firma RS-servis a RS profi centrum si Vám dovoluje nabídnout široké spektrum nářadí a nástrojů od světově uznávaných výrobců , kteří patří mezi špičku ve svém oboru.

This demo requires Flash Player.





Ultra

Zboží od této firmy naleznete na níže uvedené webové adrese.

Lze ho objednat u nás telefonicky nebo e-mailem.

Při větším odběru lze vypracovat cenovou nabídku.

Poptávku můžete zaslat e-mailem: rsproficentrum@email.cz

 

ULTRA - specialista na dělení materiálů.
Francouzská firma DEMURGER vyrábí nástroje na dělení od roku 1923, a tedy má značné zkušenosti a znalosti v oboru. Výrobky jsou známy pod označením ULTRA, a to s reputací od náročných uživatelů po celém světě. Vývoj užití a modernizace slitinových ocelí umožňuje dosahovat při kvalitním pracovním obsazení a technologické dovednosti nebývalou kvalitu a výkon.

Pilové pásy:
FURIA M42 - kombinuje odolné pružinové tělo s břity z RO-M-42 a to pro optimální řezný výkon a produktivitu výroby na polo nebo automatických strojních linkách ve výrobě.

Použití: kovové a nekovové materiály do tvrdosti 40 HRC vhodný pro dělení profilů, trubek, svazkového řezání a plných materiálů všech průřezů a průměrů.

Pásy je možno dodávat s konstantní roztečí od 1,2 až do 24 zubů na palec nebo s variabilním počtem 1,2/2; 2/3; 3; 4/6; 5/8; 6/10; 8/12; 10/14 zubů na palec.

KATANA M51v - je vhodnou volbou pro ty, kteří dělí nerezy a za studena tvářené oceli. Díky VX geometrii zubu a kompromisu mezi tvrdostí břitů a elastičností těla umožňuje pás přesnější řez a vnikání do materiálu.

Použití: oceli vyšších pevnostních tříd, nerezavějící a kyselinovzdorné oceli, slitiny niklu, titanu a speciální bronzy.

KATANA M51 se vyrábí v provedení vario ozubení: 1,2/2; 2/3; 3; 4/6.

Pilové listy:

  • Ruční pilové plátky a rámy
  • Plátky do přímočarých pil
  • Plátky do mečových pil
  • Strojní pily
  • Korunky
  • Kotoučové pily


www.ultra-tm.com

Uživatel:

Heslo:


registrace
konec prava
RS-PROFI centrum

Kontaktní formulář


Celé jméno:

Telefon:

E-mail:

Text:


Copyright © Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje Všechna práva vyhrazena | Created by AVT design - tvorba www stránek | Výměna odkazů